Duurzame inzetbaarheid

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

DE KINDERJAREN ZIJN BEPALEND VOOR EEN GOEDE BASIS VOOR LATER, DAAROM BIEDEN WIJ MEER DAN OPVANG ALLEEN. SAMEN MET U, WILLEN WIJ DAT UW KIND GELUKKIG IS! Dit doen wij door te werken met de beste pedagogisch medewerkers, het sturen op ontwikkeling van kinderen en een goede samenwerking met ouders.

De subsidieregeling ESF 2014-2020


Deze bovenstaande uitspraak is onze wijze van werken en hetgeen wij belangrijk vinden. Dit willen we gezamenlijk bereiken. De uitspraak de beste pedagogisch medewerkers is een uitspraak die wij ook niet zo maar doen. De afgelopen maanden en ook de komende maanden zijn wij als organisatie druk bezig met een traject duurzame inzetbaarheid. Hiervoor hebben wij een subsidie aangevraagd bij het ESF. Hiermee willen wij onze medewerkers nu en in de toekomst gezond, gemotiveerd, competent en productief aan het werk houden. Want wij geloven dat je naast een goede werving en selectie, aandacht moet geven aan de medewerkers, dat ze zich kunnen ontplooien tot die
beste pedagogisch medewerkers.

Hoe vertalen wij dit naar ons team?
Het Beertje is een kinderopvangorganisatie die het belangrijk vindt dat kinderen spelend leren. Wij geloven dat dit een goede basis is voor later. Als je dit als organisatie uitdraagt, is het natuurlijk ook van belang dat je zelf ook blijft leren en ontwikkelen. Hoe kunnen wij anders onze kinderen de optimale speel-leer ervaring bieden? Dankzij deze subsidie willen we kritisch laten kijken naar ons eigen leerklimaat binnen de organisatie. Een adviseur zal ons adviseren en begeleiden om samen met ons team een optimaal leerklimaat neer te zetten. Zodat wij ook optimale begeleiding aan kinderen kunnen bieden. Je bent tenslotte nooit te oud om te leren!

Wat hebben we hier samen al aan gedaan?
Allereerst hebben we allemaal persoonlijke gesprekken gehad met de adviseur. Daarnaast hebben we verschillende team bijeenkomsten gehad. We weten nu gezamenlijk waar we naar toe willen als organisatie en wat dit van ons persoonlijk vergt. Formulieren zijn ontwikkeld zodat ook onze persoonlijke groei voortaan minimaal 3 keer per jaar aan bod zal komen in een persoonlijk gesprek met leidinggevende. Op deze manier zijn we gezamenlijk stapje voor stapje nog bewuster geworden van ons functioneren. De komende maanden gaan we hier gezamenlijk mee verder. Dit allemaal om samen op een leuke manier te blijven werken, maar ook gezond, gemotiveerd, competent en productief te blijven werken.


Over ons

Met Rust, Reinheid en Regelmaat bezorgen we uw kind iedere keer weer een mooie en gezellige dag.